DUYURU

Önemli:  Ofisimizin bulunduğu bina deprem riski nedeniyle boşaltıldığından Etik Kurulu Ofisi bir süre İlahiyat Fakültesi (Dekanlık Girişi)  Zemin Kat 104 numarada hizmet verecektir. Başvuru formlarınızı, önemli bilgiler kısmında belirtildiği gibi tamamladıktan sonra başvurunuzu yapabilirsiniz. ( Formların, zımbalanmadan tek bir poşet dosya ile getirilmesi rica olunur.)

Uyarı: Etik Kurulu Başvurularında Online Bir Başvuru Sistemi Kullanılmamaktadır.

Mayıs Ayı Etik Kurulu Toplantı Tarihleri aşağıda belirtilmiş olup istenilen formlar, önemli bilgiler kısmı gözden geçirilip, eksiksiz bir şekilde doldurulduktan sonra kurullarımıza başvuru yapılması rica olunur.

* Eğitim Araştırmaları ve Yayın Etik Kurulu için son başvuru tarihi 2 Mayıs olup toplantı 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecektir.

Sosyal ve Beşeri Bilimler Etik Kurulu için son başvuru tarihi 9 Mayıs olup toplantı 15 Mayıs'ta gerçekleştirilecektir.

* Fen ve Mühendislik Bilimleri Etik Kurulu için son başvuru tarihi 17 Mayıs olup toplantı 22 Mayıs'ta gerçekleştirilecektir.

! Başvuru öncesi yapılması gerekenler için Önemli Bilgiler kısmı mutlaka okunmalıdır.

! Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans, Makale, Bildiri gibi çalışmalar için yapılan başvurularda anket ya da mülakat yapılmayacaksa, herhangi bir ölçek kullanılmayacak ve insan katılımcıdan veri toplanmayacaksa, başvuru formları arasında sondan ikinci sırada yer alan dilekçe doldurularak kurulumuza başvurulmalıdır. Diğer formlara ihtiyaç duyulmadığından sadece bu dilekçe ile başvurulması yeterlidir. 

!  Başvuru formları özgün haliyle ve yazım kurallarına riayet edilerek, bilgisayar ortamında doldurulmalıdır. 

! Başvuru formlarında Araştırmanın Yöntemi ve Veri Toplama Araçları özellikle belirtilerek, tüm ayrıntıları ile açıklanmalıdır.

! Lisans Öğrencilerinin başvuruları, projeler haricinde değerlendirmeye alınmamaktadır.

Başvuru sahipleri toplantı tarihinden bir gün sonra 0264-295-6745 numaralı telefonu arayarak ya da etikkurulu@sakarya.edu.tr e-mail adresini kullanarak başvurularının sonucu ile ilgili bilgi alabilirler.

Dosyalar